ATHENS CHRISTMAS CUP 2015

27-28-29-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΟΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

(Α ΦΑΣΗ) Όλες οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε ομίλους, όπου όλοι θα αναμετρηθούν με όλους.

(Β ΦΑΣΗ) Οι νικήτριες ομάδες των ομίλων θα προκριθούν στην επόμενη φάση όπου θα αγωνιστούν σε αγώνες «νοκ άουτ», μέχρι την ανάδειξη του τελικού νικητή. (Ημιτελικός, Τελικός).

Οι υπόλοιπες ομάδες που δεν θα προκριθούν στην επόμενη φάση (Ημιτελικός, Τελικός), θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι κατάταξης.

Όλες οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε τουλάχιστον 4 αγώνες

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Αριθμός αθλητών εκάστης αποστολής ομάδας: Το ελάχιστο 13 άτομα για κάθε ομάδα που παίζει 11x11, και ελάχιστο 11 άτομα για κάθε ομάδα που παίζει 9x9.

Χρονική διάρκεια αγώνων: Η ηλικιακή κατηγορία του Κ15: (2001-2002) θα αγωνίζεται 70 λεπτά (35 λεπτά το ημίχρονο) με 5 λεπτά ανάπαυλα. Η ηλικιακή κατηγορία του Κ13: (2003-2004) θα αγωνίζεται 60 λεπτά (30 λεπτά το ημίχρονο) με 5 λεπτά ανάπαυλα. Η ηλικιακή κατηγορία Κ11: (2005-2006) θα αγωνίζεται 50 λεπτά (25 λεπτά το ημίχρονο) με 5 λεπτά ανάπαυλα.Επιτρεπόμενες αλλαγές:
Απεριόριστες

Προβολή (Τάκλιν): Επιτρέπεται

Κόκκινη κάρτα: Σε περίπτωση δεύτερης κίτρινης κάρτας ή απευθείας κόκκινης κάρτας, ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται μόνο για τον αγώνα που δέχτηκε την κάρτα. Σε περίπτωση αντιαθλητικής συμπεριφοράς, η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Ποδοσφαιρικά παπούτσια: Επιτρέπονται όλων των ειδών τα ποδοσφαιρικά παπούτσια εκτός από αυτά που φέρουν μεταλλικές τάπεςΕπικαλαμίδες:
Είναι υποχρεωτική η χρήση τους από όλους τους αθλητές (χωρίς αυτές δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή του αθλητή)

Συμπεριφορά τερματοφύλακα: Κανονισμοί FIFA

Επαναφορές: Σε όλες οι επαναφορές στο 9x9 και στο 11x11 ισχύουν οι κανονισμοί της FIFA

Μπάλες διεξαγωγής αγώνων: Στις ηλικίες κατηγορίες Κ15 και Κ13 θα χρησιμοποιηθούν μπάλες μεγέθους 5, ενώ στην ηλικιακή κατηγορία των Κ11 μπάλες μεγέθους 4

ΔΙΑΜΟΝΗ (ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ)

Στη Γλυφάδα της δεκαετίας του 1960, κοσμοπολίτικη και πολύβουη, ένα νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις φιλόξενες πόρτες του αναβαθμίζοντας την τουριστική υποδομή της περιοχής, το Congo Palace. Σήμερα, μισό αιώνα μετά, το ξενοδοχείο, ανανεωμένο και σύγχρονο, συνεχίζει την παράδοση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο κέντρο της ελληνικής Ριβιέρας, παρέχοντας ιδανική διαμονή, ποικιλία επιλογών σε εστίαση και ψυχαγωγία, με ζεστή, φιλική προσέγγιση και επαγγελματισμό.

Στη Γλυφάδα το γνωστό και πραγματικά όμορφο προάστιο της Αττικής, πάνω στα νερά του Σαρωνικού, βρίσκεται το Ξενοδοχείο London. Το Ξενοδοχείο London, προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας και διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όλο το χρόνο.

Το Ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 100 μ. από τη παραλία, ενώ έχει εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα και τον Πειραιά. Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται στάση του Τραμ, για εύκολες μετακινήσεις από και προς την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Γλυφάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καπουράνης Θάνος

Τηλ.6949215168

E-mail: tkapouranis@hotmail.com

Υπεύθυνος Διοργάνωσης

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
  • ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  • ΑΡΚΕΤΟΙ SCOUTS ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ)
  • ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ (ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ)
  • ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Οι συμμετέχουσες ομάδες θα πρέπει να προσκομίσουν τις λίστες των αθλητών τους το πολύ 10 ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, για την επικύρωση της συμμετοχής τους αλλά και για να διαμορφωθούν τα δωμάτια(ομάδες από επαρχία).
  • Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά πιστοποιητικό γεννήσεως /ταυτότητα/ διαβατήριο/ δελτίο, καθώς και ιατρική βεβαίωση των αθλητών που θα βεβαιώνει πως είναι υγιείς και μπορούν να αθληθούν.
  • Διαφορετικά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

  • Η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς των αθλητών αλλά και ζημιές στο ξενοδοχείο.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΩΡΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

27/12

ΕΩΣ 12:00 ΑΦΙΞΗ

ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

27/12

14:00

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

27/12

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

28/12

ΠΡΩΙ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

28/12

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

29/12

ΠΡΩΙ

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

29/12

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

29/12

ΒΡΑΔΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

30/12

ΠΡΩΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και η διοργανώτρια αρχή διατηρεί κάθε δικαίωμα να το αλλάξει, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομάδων.